Om mig

Jeg brænder for at se mennesker udvikle sig, få nye indsigter om sig selv og blive i stand til at leve deres liv som de gerne vil.

Når jeg arbejder med teams, er det vigtigt for mig at skabe en tryg, let og uformel atmosfære, hvor også svære emner kan blive delt og undersøgt.

Jeg har arbejdet med mennesker i mere end 20 år. De senere år som selvstændig konsulent, coach og psykoterapeut og tidligere som bl.a. HR udviklingpartner i store danske virksomheder (Novo Nordisk og Coloplast). Jeg har arbejdet med terapi, coaching, teamudvikling, stress og mistrivsel, outplacement, karriereudvikling, leder- og talentudvikling, forandringsprocesser, afskedigelser, medarbejderengagement og rekruttering.

Jeg har gennem mit arbejdsliv tilegnet mig en solid forretningsforståelse og samtidig også erfaring med selv at være ansat: Oplevet muligheder, forandringer og omstruktureringer, at skulle balancere arbejde og familie, at blive opsagt, at være tæt på at gå ned med stress, at fare vild og finde vej igen ad flere omgange.

Derudover er jeg gift gennem mange år, har to voksne sønner, har boet i udlandet i nogle år, været frivillig på et krisecenter – og for længe siden været rygsæksrejsende, ridelærer, læst i udlandet, undervist i foto, arbejdet på fabrik, været bartender, spillet guitar og meget mere.

Kort sagt – jeg har været menneske i mere end 50 år.

  • Uddannelse

    Jeg er examineret psykoterapeut MPF i emotions fokuseret terapi, har en master i kommunikation og psykologi suppleret med en række længerevarende efteruddannelsesforløb indenfor coaching, stress-coaching, gruppeprocesser og facilitering. Derudover er jeg certificeret i en række psykologiske tests, som kan inddrages i forløb efter behov.

    Se mit fulde CV her